Boligt hyllkoncept - Så fungerar det

Hyllsystem – Vi har gjort det enkelt

Alla konsoler och hyllplan tillverkas i tre standardmått, som vi kallar small, medium och large.

Small hyllplan
Djup 15 cm
Finns i två längder: 60 cm och 80 cm
Passar ihop med alla small konsoler

hyllsystem

Medium hyllplan
Djup 20 cm
Finns i två längder: 80 cm och 100 cm
Passar ihop med alla medium konsoler

Large hyllplan
Djup 28 cm
Finns i en längd: 120 cm
Passar ihop med alla large konsoler

Snygga hyllor till bra pris

Vi brinner för inredning och vill skapa skapa hållbara, snygga och funktionella produkter. Detta gör vi genom att använda naturliga material av bästa kvalitet. Dessutom skippar vi mellanhänder, vilket leder till ett mycket bra pris för en högkvalitativ produkt.

Våra hyllor går förstås ha i vilket rum man vill men här är några exempel på vanliga användningsområden:

Hyllor till köket

Öppen förvaring i köket blir allt populärare, och en öppen kökshylla passar utmärkt att förvara t.ex. kokböcker, kaffekoppar eller färska örter på. Vägghyllan bestående av hyllkonsol och hyllplan fungerar både som en snygg inredningsdetalj och ger praktiska och lättillgängliga förvaringsmöjligheter i köket.

Hyllor till hallen

Hallen är nog det rum som kräver mest organisation. Där tar man dagligen på och av sig skor, ytterkläder, halsdukar, mössor och vantar. Man lägger ifrån sig nycklar och telefon. Med en eller flera vägghyllor från oss får man både snygg och praktisk förvaring i hallen.

Hyllor till altan / uterum

Ute är det nya inne sägs det ju. Inred ditt uterum med våra hyllkombinationer. Dekorera din vägghylla med växter och prydnader för ett mysigt krypin under det varma halvåret.

Hyllor till kontor

Pärmar, pennor, papper, böcker. På kontoret behövs ordning och reda. Med våra hyllor och konsoler kan man på ett enkelt sätt skapa smart förvaring som också är snygg.

Hyllor till vardagsrum

Här spenderas mycket tid, och här vill man trivas. Med hyllor från Boligt på väggarna blir det snyggt. Kombinera våra konsoler och hyllplan och sätt din personliga prägel på vägghyllan. Hyllan i sig är en vacker inredningsdetalj, men pryds med fördel av t.ex. en tavla, blomma, böcker eller varför inte din favoritvas.