hyllkonsol

Hyllkonsol

Boligt erbjuder hyllkonsoler i olika storlek, form och färg. Direkt från fabrik, utan mellanhänder. Välj mellan konsol i trä eller metall. Vi har ett storlekskoncept med tre storlekar – Small, Medium och Large. Även våra hyllplan bygger på detta koncept så du enkelt kan kombinera en snygg hylla. Oavsett vad du ska sätta upp på väggen så har vi en konsol som passar. Vi har konsoler för t.ex. hyllplan, fönsterbänk, glashylla och trähylla. Med våra konsoler erbjuder vi valfrihet att kombinera en vägghylla som passar de flestas smak och behov. Från traditionellt och klassiskt till skandinaviskt och modernt. Vi hoppas kunna inspirera dig att sätta en personlig, unik prägel på hemmet genom att kombinera hyllplan och hyllkonsol och skapa en egen snygg vägghylla, till kanonpris utan mellanhänder.

Hyllkonsol – form

Våra hyllkonsoler finns i olika stilar. Söker du en retro konsol som påminner om string så passar t.ex. Aplakulla. Söker du en stilren, klassisk konsol kanske Fridhem eller Kullebo kan passa. Avskalad och minimalistisk design, eller mer påkostad design. Hur mycket ska designen sticka ut? Valet är ditt. Tur att vi har ett flertal olika hyllkonsol i olika varianter och färger, så alla genom att kombinera hyllkonsol och hyllplan ska kunna skapa en snygg och funktionell hylla. Oavsett om det bara är hylla för förvaring eller om den ska få en mer central roll i din inredning. Hyllans uttryck på väggen blir olika vid olika val av design på hyllkonsolen.

Färg

Även här handlar det om vilket uttryck man vill ha. Om hyllkonsolen ska passa in med övrig inredningsstil, eller om den bara fyller syftet att bära ett hyllplan och förvara saker. Har man valt en monokrom färgskala i sin inredning, brukar det bli fint att ha samma färg eller liknande nyanser av samma färg på hyllkonsol och hyllplan som på väggen. Har man en mer blandad stil kan t.ex. en svart hylla på vit vägg bryta av snyggt. Vi har även pastellfärger som rosa och blå som passar bra i barnrum eller om hyllkonsolens färg återfinns i andra detaljer i rummet. Hittar du ingen passande färg så köp en an våra konsoler i obehandlat trä och sätt din egen prägel på dem.

Material

I sortimentet finns flera hyllkonsoler av metall och trä, i olika utföranden och färger. Hyllkonsol trä kommer i obehandlad ek som du själv kan olja eller måla, samt i lackad furu i färgerna vit eller svart. Hyllkonsol metall är gjord av antingen järntråd eller järnband som bockats till en vacker form och därefter pulverlackats i vackra färger.

Funktion

Hyllbärare eller inredningsdetalj? Funktion eller design? Eller båda? Har hyllkonsolen endast funktionen agera hyllbärare eller vill du lyfta fram det estetiska i själva konsolen? Ska hyllan vara det som fångar blickar, eller de ting du ställer på hyllan? En lite mindre konsol passar till dekoration och hyllkonsolerna, hyllplanet samt det du ställer på hyllan blir en snygg och dekorativ enhet på väggen.

Hyllkonsoler och hyllplan

Med våra konsoler erbjuder vi valfrihet att kombinera en vägghylla som passar de flestas smak och behov. Från traditionellt och klassiskt till stilistiskt och modernt. Vi hoppas kunna inspirera dig att sätta en personlig, unik prägel på hemmet genom att kombinera hyllplan och hyllkonsol och skapa en egen snygg vägghylla, till kanonpris utan mellanhänder.

Hyllkonsol metall

I sortimentet finns flera hyllkonsoler av metall i olika utföranden. Välj modell, färg och storlek efter eget tycke och kombinera med ett av våra hyllplan för att skapa en snygg vägghylla.

Aplakulla metallkonsol

Retro hyllkonsol med elegant och dekorativt utseende av bockad metalltråd. Hyllplanet läggs i hyllkonsolen. Vill man så kan man faktiskt använda String hyllplan till dessa konsoler. Konsolens design ger frihet att skapa ett hyllsystem med valfri längd och höjd. Finns i tre storlekar och ett antal olika färger. Producerad av svenskt stål i vår hembygd i Småland.

Lockebo metallkonsol

Lockebo är en konsol av klassisk utformning. Den är stilren, funktionell och tillverkad av bockat stål i bandformat. Den passar lika bra ett retrohem som i ett modernt hem. Hyllplanet läggs i hyllkonsolen och hålls på plats av skruvar underifrån. Finns i tre storlekar och ett antal olika färger. Producerad av svenskt stål i vår hembygd i Småland.

Olarp metallkonsol

Olarp är en modern, slimmad och funktionell konsol. Designen är enkel och minimalistisk. Hyllplanet läggs ovanpå hyllkonsolen och hålls på plats av ett liten uppvikt kant, samt skruvar underifrån. Finns i tre storlekar och ett antal olika färger. Producerad av svenskt stål i vår hembygd i Småland.

Hyllkonsol trä

Med våra träkonsoler erbjuder vi valfrihet att kombinera en vägghylla som bör passa de flestas smak och behov. Från traditionellt och klassiskt till stilistiskt och modernt. Konsolerna kommer i obehandlad ek som du själv kan olja eller måla, samt i lackad furu i färgerna vit eller svart. Vi hoppas kunna inspirera att sätta en personlig, unik prägel på hemmet genom att kombinera hyllplan och hyllkonsol och skapa en egen snygg vägghylla.

Kullebo träkonsol

Klassisk konsol med rakt och grafiskt uttryck. Nyckelhålsbeslag baktill samt förborrade och försänkta hål. Finns i tre storlekar och kan fås i vacker, obehandlad ek eller lackad furu konsol med flera olika användningsområden. Lacken finns i flera olika färger.

Fridhem träkonsol

En konsol som är elegant och stilren med lätt rundade kanter. Kommer med förborrade och försänkta hål. Finns i tre storlekar och kan fås i vacker, obehandlad ek eller lackad furu. Lacken finns i flera olika färger.

Dalskog träkonsol

En rak vinkel – enklaste formen av en konsol. En minimalistisk form som är snygg och tidlös. Kommer med förborrade och försänkta hål. Finns i tre storlekar och kan fås i vacker, obehandlad ek eller lackad furu. Lacken finns i flera olika färger.

Se och köp våra hyllkonsoler ⇾