hyllplan

Hyllplan

Hos Boligt.se hittar du ett stort utbud av hyllor, hyllplan och hyllkonsoler till hemmet – allt till till ett lågt pris, direkt från fabrik. Kombinera fritt våra hyllor och konsoler till en snygg vägghylla efter egen smak.

Hyllplanets funktion

Tillsammans med våra hyllkonsoler av metall eller trä kan du skapa din vägghylla helt enligt din personliga stil och önskan. Hyllplanen finns i olika former och färger, och tre olika djup. Genom att kombinera hyllplanen med valfri konsol kan du få hyllan som du vill. Oavsett om det bara är smart väggförvaring du söker, eller om vägghyllan ska bli en snygg inredningsdetalj. Våra hyllor passar i t.ex. hallen, barnrummet, köket eller sovrummet. Monterar du flera hyllplan och konsoler på höjden så blir det ett snyggt alternativ till en bokhylla.

Storlekar

Våra hyllplan delas in i tre storlekar, som vi kallar Small, Medium och Large. Våra hyllkonsoler finns i samma tre mått.

Small har djup 15 cm och finns i två längder. 60cm och 80cm
Medium har djup 20 cm och finns i två längder. 80cm och 100cm
Large har djup 28 cm och finns i längden 120cm

Färg och material

Eftersom vi är fans av Skandinavisk / Nordisk inredning med naturnära material och nedtonade färgval är det hittills sådana färger vi valt att lacka hyllorna i.

Hyllplan vitt – lackad MDF
Hyllplan svart – lackad MDF
Hyllplan ek – obehandlad, planklimmad ek. Man kan olja, lasera eller måla den om man vill. Eller låta den vara som den är.

Se och köp våra hyllplan ⇾